VG_Brauckmann_Pand

CAMPERS & CARAVANS

Met de caravan of vouwwagen erop uit, dat is genieten. Hoe eerder het kan, des t mooier. En natuurlijk wilt u ook weer met uw caravan veilig op vakantie zodra deze uit de winterstalling is.

In de winterstalling staat de caravan stil. Stilstand is niet altijd goed. Het rubber van de banden droogt sneller uit waardoor gemene haarscheurtjes ontstaan.. Corrosie kan onderdelen aantasten. Het laatste wat u wilt, is een klapband of een probleem onderweg dat eenvoudig had kunnen worden voorkomen. Laat staan dat u zit te wachten op een bekeuring voor technische mankementen… Laat de technische staat van uw “mobiele vakantiehuis”daarom eerst even vakkundig nakijken. Vakkundig betekent: Vakgarage Brauckmann.

Wij controleren de belangrijkste zaken: een controle aan de banden, de verlichting, uitdraaisteun, wiellagers, veersysteem, oplooprem, breekkabel, visuele controle van leidingen van de gasfles en het kookgedeelte. Deze keuring is zonder Bovag-AMR sticker Als lid van AMR (Afd. Mobiele Recreatie) een onderdeel van Bovag ontvangt u na een uitgebreide controle, indien goedgekeurd, een officiële Bovag-AMR sticker.

Bij een uitgebreide controle met Bovag – AMR sticker controleren wij extra nog: remmen op de remmentestbank, druk van het reduceerventiel van het gas en vochtigheidscontrole op cruciale plaatsen met speciale aparaturen. Bel tijdig voor een afspraak of kom gerust even bij ons langs. Voor uw veiligheid staat ons professionele team klaar. Voorkom (door controle) pech en ga veilig op weg.