VG_Brauckmann_Pand

AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR 2013/2014

Het is feest in Venray, want Vakgarage Brauckmann won op 1 oktober de tweede prijs van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2013-2014. De ontknoping van deze maandenlange verkiezingsstrijd vond plaats tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nijkerk. Volgens de vierkoppige vakjury staat het bedrijf van Edgar Brauckmann absoluut terecht in de top 3 van de beste autobedrijven van Nederland.

In totaal deden maar liefst 3.400 BOVAG-autobedrijven mee aan deze verkiezing. Een plek in de top 3 is dus al een hele prestatie. Maar eenmaal in de finale, wilde Edgar Brauckmann natuurlijk ook winnen. De ondernemer en zijn enthousiaste team zetten daarom alles op alles om te winnen. Helaas geen eerste plaats, maar wel een prachtige tweede. Edgar Brauckmann is uiteraard blij met het behalen van deze titel. Zeker dat we al 3 jaar lang oprij in de top 10 zitten!

Vakgarage Brauckmann wist om te beginnen via de Wildcard, een plek in de halve finale te bemachtigen, want Brauckmann kreeg de meeste stemmen van collega autobedrijven. Vervolgens is het BOVAG-autobedrijf geschouwd en getest door meerdere mystery shoppers. Ook bracht de vakjury een bezoek aan Edgar’s bedrijf voor een persoonlijke kennismaking. Dit alles gaf voldoende input om Edgar Brauckmann als de nummer 2 aan te wijzen. Belangrijkste selectiecriteria waren: klantbeleving, ondernemerschap en toekomstvisie.